Системи кондиціонування використовуються для підтримки параметрів повітря в закритому приміщенні (швидкість руху потоків, чистоту, відносну вологість, температуру). Оптимальний мікроклімат, створений системою кондиціонування, забезпечує людям хороше самопочуття. Головна техніка в системі кондиціонування – кондиціонер. Важливо правильно його розмістити.

Монтаж кондиціонерів: етапи і вибір місця

Монтаж кондиціонерів у Львові складається з 2 етапів:

  1. Комунікації ховаються в стіну за допомогою траси і процесу штроблення. Їх монтаж виконується на початковій стадії ремонту.
  2. Коли ремонт знаходиться на завершальному етапі, починається установка решти деталей.

При виборі місця для монтажу кондиціонера важливо притримуватись головних рекомендацій:

  • потік повітря не повинен дути на людей. При програмуванні кондиціонера на холод людина буде відчувати дискомфорт, може захворіти. Зазвичай кондиціонування передбачає направлення повітря в місця, де люди перебувають нечасто (простір між робочими місцями). В спальні монтують кондиціонер над головою;
  • внутрішній блок повинен гарно доповнювати інтер'єр кімнати. Все індивідуально, однак якісний монтаж кондиціонерів передбачає мінімальні зміни в старому дизайні приміщення;
  • блок кондиціонера повинен розташовуватися як мінімум на відстані 10 см від стелі;
  • не можна монтувати внутрішні блоки над комодами, шкафами (коли відстань між нижньою кромкою меблів і блоками менше 70 см). Кондиціонування приводить до раптового здуття пилу з шафи, також буде створюватись круговорот повітря. Останній момент говорить про зниження ефективності системи кондиціонування;
  • варто забезпечити мінімальну довжину траси. В противному випадку монтаж буде дорожчим, а ефективність системи меншою.

Установку системи кондиціонування повинні проводити виключно професіонали. Якщо ви зекономите на цьому, то можете в майбутньому витратити більше на ремонт системи кондиціонування.

Послуги компанії “Еко-Простір”

Кондиціонери є важливими не лише для дому, також для офісних приміщень, хостелів, готелів, будинків відпочинку. Подібна система, установлена в офісі, дозволяє покращити самопочуття співробітників, збільшити термін служби техніки. Установка системи кондиціонування – розумні інвестиції, здатні зробити бізнес прибутковим, успішним. В готелях, хостелах завдяки системі кондиціонування відвідувачі будуть задоволені умовами проживання, залишатимуть позитивні відгуки, що значно підніме репутацію закладу.

Компанія виконує опалення, вентиляцію та кондиціонування по ДНБ, готова вмонтувати кондиціонер в будь-якому приміщенні, де необхідно створити і підтримувати мікроклімат, усунути сторонні запахи, загазованість, запиленість. Для кондиціонування майстри використовують сучасне обладнання, якісно виконують послуги по монтажу системи.

Спеціалісти виїжджають на об'єкт, обстежують особливості території, технологічні процеси, обґрунтовують концепцію системи кондиціонування. Установка в житловому будинку або дерев'яному домі може виконуватись на основі монтажної розробки, калькуляції системи. В результаті пропонуються актуальні енергозберігаючі рішення, які будуть оптимальними для конкретних випадків. Встановлення кондиціонерів у Львові супроводжується складанням проекту, кошторисної документації, висновків експертів, доопрацюваннями. “Еко-Простір” розробляє унікальні пропозиції для комерційних установ, де використовується обладнання відомих розробників системи кондиціонування, отоплення, вентиляції.

Співробітники володіють ліцензією, кваліфікацією, являються професіоналами в своїй сфері діяльності. Завдяки великому досвіду, використанню передових технологій в кондиціонуванні, сучасного обладнання вони здатні виконати будь-яке завдання незалежно від степені його складності.

Фірма знаходиться на ринку досить великий проміжок часу, змогла завоювати прекрасну репутацію серед споживачів, активно розвивається, пропонує надійні інженерні системи. Останні відрізняються легкістю в обслуговуванні, високою якістю. Також пропонуються розхідні матеріали по доступній ціні. Дані фактори дають можливість надати клієнту довготривалу гарантію на роботи, виконувані співробітниками “Еко-Простір”. Ціль фірми – швидко, ефективно обслуговувати споживачів, враховуючи їхні потреби, можливості, забезпечити їх товаром, де відмічається оптимальне співвідношення якості та цін. Власний досвід, індивідуальний підхід, технічні рішення, широкий спектр послуг дозволяє задовольнити найвибагливішого споживача. Запорука успіху “Еко-Простір” заключається в високопрофесійному колективі, використанні інноваційних технологій, довготривалій, надійній співпраці з виробниками продукції.

Джерело: eko-prostir.com.ua